بهترین مقالات و پروژه‌های دانشجویی

تحقیق، مقاله، پایان نامه، پژوهش، پاورپوینت و پروژه‌های دانشجویی

بهترین مقالات و پروژه‌های دانشجویی

تحقیق، مقاله، پایان نامه، پژوهش، پاورپوینت و پروژه‌های دانشجویی

فورفايل تايپ و ترجمه 7host 4 بنر 468 در 60 نفيس فايل nafisfile.com فرافايل، مرجع بزرگ خريد و فروش فايلهاي دانشجويي 4kia.ir

تحقیق تصفیه فاضلاب صنایع غذایی

شنبه, ۱۵ خرداد ۱۳۹۵، ۰۴:۰۰ ق.ظ
تحقیق-تصفیه-فاضلاب-صنایع-غذایی
تحقیق تصفیه فاضلاب صنایع غذایی
فرمت فایل دانلودی: .DOC
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 72
حجم فایل: 439 کیلوبایت
قیمت: 5500 تومان

دانلود تحقیق در مورد تصفیه فاضلاب صنایع غذایی،
در قالب word و در 72 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

بخش اول: آب و خواص آن
1-1- موجودیت آب
1-2- منابع آب
1-2-1- آبهای سطحی
1-2-2- آبهای زیرزمینی
1-3- خواص آبهای آشامیدنی
1-3-1- خواص فیزیکی آب
1-3-2- خواص شیمیایی آب
1-4- سختی آب

بخش دوم: آب در صنایع غذایی
2-1- مصرف آب در صنایع غذایی
2-1-1- آلودگیهای ناشی از مصرف آب در فرآیندهای صنعتی
2-3- جنبه های تاریخی مصرف صنعتی آب
2-3-1- میزان مصرف صنعتی آب در ایران
2-4-  مزایای حاصل از کاهش مصرف آب
2-4-1-  استفاده مجدد آب
2-4-2- بازچرخش یا ریسایکلینگ
2-5- انواع مصارف آب در صنایع غذایی
2-5-1- آب خنک سازی
2-5-1-1- انواع سیستم های خنک سازی

بخش سوم: انواع فاضلاب صنایع غذایی
 3-1- ویژگیهای فاضلاب صنایع غذایی
3-1-1- صنایع تولید قند و شکر
3-1-2- صنایع تولید کمپوت و کنسرو 
3-1-3- صنایع نوشابه سازی
3-1-4 صنایع لبنیاتی
3-1-5- صنعت تولید روغن نباتی
3-1-6- کشتارگاهها و مجتمعهای تولید گوشت
3-2- لزوم تصفیه فاضلاب صنایع غذایی
3-2-1- اثرات دفع فاضلاب صنایع غذایی به آبهای پذیرنده
3-2-1-1- مواد معلق
3-2-1-2- املاح معدنی محلول
3-2-1-3- مواد آلی محلول
3-2-1-4- اسیدها و قلیاها
3-2-1-5- مواد تولید کننده کف
3-2-1-6- رنگ
3-2-1-7- آلودگیهای حرارتی
3-2-1-8- میکروارگانیسم ها
3-2-1-9- مواد شناور
3-3- استراتژی تصفیه و دفع فضولات صنعتی
3-3-1- تخلیه فاضلاب صنعتی به فاضلابروی شهری
3-3-1-1- ملاحظات اختصاصی فاضلاب جهت تخلیه به فاضلاب شهری
3-3-2- تصفیه اختصاصی فاضلاب صنعتی
3-3-3- تصفیه مشترک با صنایع دیگر
3-3-4- تغییر و اصلاح فرآیندها جهت کاستن از حجم فاضلاب غلظت آلاینده
3-4- فاضلاب بهداشتی صنایع

بخش چهارم: روشهای تصفیه فاضلاب صنایع غذایی
4-1- تصفیه فیزیکی
4-1-1- آشغالگیری
4-1-2- دانه گیری
4-1-4- شناورسازی
4-1-5- حوضه های متعادل کننده یا یکنواخت ساز
4-2- تصفیه شیمیایی 
 4-2-1- تنظیم ph
 4-2-2- اکسیداسیون مواد آلی مقاوم
4-2-3- گند زدایی
4-2-4- انعقاد و لخته سازی
4-2- جذب سطحی مواد آلی محلول و مقاوم
4-3- تصفیه بیولوژیکی
4-3-1- اصلاحات رایج در تصفیه فاضلاب
BOD -4-3-1-1
COD -4-3-1-2
TSS -4-3-1-3
TDS -4-3-1-4
4-3-2- اصلاحات رایج در راهبری تصفیه خانه
4-3-2-1- زمان ماند هیدرولیکی
4-3-2-2- زمان ماند میکروبی
MLSS -4-3-2-3
F\M -4-3-2-4
4-3-3- تصفیه هوازی فاضلاب
4-3-3-1- تخلیه به آبهای طبیعی
4-3-3-2- کاربرد فاضلاب در زمین
4-3-3-3- برکه های تثبیت
4-3-3-3-1- برکه های بی هوازی
4-3-3-3-2- برکه های اختیاری
4-3-3-3-3- برکه های هوازی
4-3-3-3-4- برکه های تکمیلی
4-3-3-3-5- برکه های هوادهی
4-3-3-4- صافی چکنده
4-3-3-5- تماس دهنده های بیولوژیکی چرخان
4-3-3-6- سیستم لجن فعال
4-3-4- روشهای بی هوازی تصفیه فاضلاب صنایع غذایی
4-3-5- انواع سیستم های بی هوازی تصفیه فاضلاب
4-3-5-1- سپتیک تانک
4-3-5-2- راکتور بی هوازی با بستر لجن رو به بالا
4-3-5-3- صافی بی هوازی

بخش پنجم: راهبری تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی
5-1- علل عدم موفقیت تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی
5-2- فاکتورهای موثر در راهبری تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی
5-2-1- شدت آلودگی فاضلاب خام
5-2-2- مواد مغذی یا نوترینت ها
5-2-2-1- بالکینگ
5-2-3- اکسیژن محلول                   
5-2-4- زمان ماند
ph -5-2-5
5-2-6- سمیت         
5-2-7- دما
5-2-8- اختلاط     
5-2-9- میزان جریان ورودی
5-3- پایستن فرآیند
 5-3-1- شاخصهای بصری
5-4- شاخصهای آزمایشی
5-5- مشکلات سیستم های لجن فعال و رفع آنها
 5-5-1- روشهای کلی تشخیص مشکلات
BOD 5-5-2- حذف کم                
5-5-2-1- حذف بارهای آلی
5-5-2-2- مواد سمی یا بازدارنده
5-5-2-3- دماهای پایین
افزایش زمان ماند هیدرولیکی
MLVSS افزایش                
نامناسب PH -5-5-2-4
5-5-2-5- زمان هوادهی ناکافی
ناکافیMLVSS -5-5-2-6
منابع

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی